Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Πείσμα εγώ πείσμα κι εσύ...

Ναι καλά καταλάβατε μία καμμένη γυναίκα στη Marfin Bank βρίσκεται στο αριστερό μπαλκόνι. Αίσχος ντροπή όνειδος...είναι η πρώτη φορά που μου έρχεται με τα τεκταινόμενα να βάλω τα κλάματα! Εκατέρωθεν εικόνες ντροπής και από τους αγωνισταράδες και από τους πολιτικάντιδες. Είμαστε ακυβέρνητο καράβι ΤΕΛΟΣ! Η μάλλον είμαστε ένα καράβι που το πηδάλιο το κινεί μία δύναμη έξω από δω και το τσούρμο κάνει ανταρσία και ανοίγει τρύπα στον πάτο του να γλυτώσει... (Πώς έκανε ο μαύρος πειρατής στο Αστερίξ; Ε κάπως έτσι!)
Στην Αθήνα κάψανε ζωντανούς τους ανθρώπους οι αγωνισταράδες μπάχαλοι, ενώ κάναν και προσπάθεια να κάψουν λίγο νωρίτερα και το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (λιγότερο γνωστό αυτό). Η δικαιολογία τους; Ελλειπή μέτρα ασφάλειας στην τράπεζα, και φταίει και ο Βγενόπουλος που έστειλε τον κόσμο στην δουλειά ημέρα απεργίας. Μήπως ρε αρχίδια ο Βγενόπουλος και ο κάθε Βγενόπουλος θα βγει ζημιωμένος; Ή σάμπως να μην έχει ασφαλίσει την τράπεζα του για τέτοιες περιπτώσεις...Κάψατε ζωντανούς αυτούς για τους οποίους αγωνίζεστε! Χάσαμε το δίκιο μας! Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που θεωρώ πλέον τις πορείες θλιβερά πανηγύρια ντροπής! Διάβασα στο indymedia και μου πέσανε τα μαλλιά! Δεν υπάρχουν νεκροί λένε! ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΡΕ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!  Τραμπούκοι και αγωνισταράδες της κακιάς της ώρας! Και υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο να βρίζουν τους υπαλλήλους της τράπεζας! <<Νάτα τα καθήκια βγαίνουν έξω...>> Όσο φασιστικό είναι αυτό που έκανε ο Βγενόπουλος άλλο τόσο είναι και να μην σέβεσαι το δικαίωμα του άλλου να ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ είναι και αυτό ένα γαμημένο δικαίωμα μην τους το γαμάς! 
Απεργίες;;; Ξέρεις πότε προκυρήσσονται οι περισσότερες απεργίες ε; Μήπως πριν από τις μεγάλες γιορτές (Πάσχα, Χριστούγεννα) προκειμένου να εξασφαληστούν οι λεγόμενοι 13οι και 14οι μισθοί;
Οι πολιτικοί...ντάξει αυτοί έχουν καταντήσει γραφικοί έχουμε έναν πρωθυπουργό που πλέον υπακούει (θέλοντας και μη) σε μια Ευρώπη που μας χλευάζει, σε ένα ΔΝΤ που μας πλερώνει και μας γαμεί. Από την άλλη έχουμε βέβαια και τους συνδικαλιστάδες να τσιρίζουν για επαναδιαπραγμάτευση χρέους (ΣΥΡΙΖΑ), έξοδο απο ΕΕ (ΚΚΕ), την κρίση δεν θα την πληρώσει ο λαός, ενώ ταυτόχρονα υψηλά στελέχη ΔΕΗ παίρνουν αβέρτα τις αυξήσεις...Ε ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ; Ο Έλληνας όταν έκλεβε το κράτος και βολεύονταν από τις πελατειακές σχέσεις με τους πολιτικούς ήταν καλά, και τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσει τα σπασμένα βγαίνει στους δρόμους και γκαρίζει; Ωραία χώρα είμαστε ρε μπράβο! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! ΜΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!





Ναι καλά βλέπετε...ο κόσμος πάνω καίγεται και οι άλλοι από κάτω το βιολί τους...Αντίσταση και πάλι και σκατά στα μούτρα σας...Μαλάκες...



Επιτέλους κάποιοι αποφάσισαν να σταματήσουν...(δεν ξέρω εάν ανήκαν στο προηγούμενο μπλοκ...) αλλά κάπου στο 2.30 ακούγεται μια φωνή...Κάψτε τα όλα! Να τα τα κωλόπαιδα κατεβαίνουν... (Μπράβο ρε αγωνίστρια...)




Αυτή τη στιγμή εν τέλει επενεργούν στη χώρα δύο δυνάμεις αντίθετες...πείσμα η μία πείσμα η άλλη...ποιλίκο; ΜΗΔΕΝ... Πάρτε μια απόφαση...δεν πάει άλλο...Και μιας και μου το θύμησε ο φίλος μου ο Γιώργος...ΑΙΝΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ...ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου